Изграждане на стандартна камина (класика)

Този тип камина се нарича стандартен тип, заради строгите си и изчистени форми. Камините в този стил са семпли, но елегантни. Дизайните са с изчистени линии и включват плотове, колони и фризове. Съчетанието между врачански варовик и различните видове гранит, придават неповторимо излъчване на дома Ви. Камината не е просто модерен начин за отопление. Тя има собствен дух и с нея ще внесете онзи малък и неподправен акцент, от който домът Ви се нуждае. Благодарение на нея ще създадете една уютна обстановка, която ще принесе семейството Ви в един свят на спокойствие и покой. И не само. Камината е символ не само на романтика, но и на топлината, тя ще затопли сърцата ви през зимните месеци и ще изпълни душата ви с блаженство.

Изграждането на камината е съобразено с обзавеждането и тоналността на интериора Ви. Преди да започнете с планирането е важно да знаете, че тя ще се използва години наред. Затова е важно да се подберат правилните материали, цветове и стил. Защото не можете да смените камината си, както цветовете на стените или мебелите си.

Благодарение на нашите партньори, ние можем да Ви предложим широка гама от масиви и различни цветове гранити. Нашият екип от специалисти ще Ви помогне да откриете най-доброто решение за Вашият дом. Ние ще бъдем до Вас по време на целият проект и ще се погрижим да разберем мечтите Ви, за да намерим правилният път за осъществяването им.

Държим на доброто качество и работим само с най-надеждните и висококачествени материали, съобразени с пожарната безопасност. В проектите си използваме димоходи от инокс, двойна оплетка, каменна вата с алуминиево фолио с голяма плътност на Rockwall, въздуховоди с повишена термоустойчивост и отоплителни решетки, които се изработват само за камини.

Не се колебайте, ако имате въпроси, а се свържете с нас. Нашите проектанти са  готови да отговорят на всичките Ви въпроси и да създадат проект, който отговаря на нуждите и изискванията Ви.

Summary

product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Радев-Арт
Product Name
Камина класика

Камина класика

5 (100%) 2 votes